Школски часопис
 
27.12.2015.
Резултати наших ученика на републичким такмичењима

Милена Стојићевић, IIIт2, освојила је 1. место у појединачној конкуренцији на републичком такмичењу из трговинског пословања и практичне наставе. Такмичење је одржано у Економској школи у Сомбору. Жаклина Икач, IIIт2, освојила је 5. место у појединачној конкуренцији. Ове две ученице су екипној конкуренцији освојиле 1. место. Ученице је припремао предметни наставник Слободанка Цветић, која је редовно држала часове припреме, на основу чега се њен уложени труд остварио, а ученице су успешно представиле нашу школу.



Дарко Пауновић, IVф, освојио је 30. марта у конкуренцији 32 школе 2. место из пословне економије на републичком такмичењу у Економској школи „Паја Мартиновић“ у Панчеву.



Сања Животић, IVe2, освојила је 3. место на републичком такмичењу из пословне информатике, на коме је учествовало 25 такмичара. Такмичење је одржано 24. 3. у Економској школи у Нишу. Освојила је 85,08 поена, а 3. место ју је ослободило полагања дела пријемног испита на Економском факултету у Београду.



Илија Ивић, IVе1, освојио је 3. место на републичком такмичењу средњих стручних школа из историје, одржаном у Краљевачкој гимназији. Ученика је припремала проф. Милена Стефановић.



Запажене резултате на републичким такмичењима постигли су и следећи ученици:



Сандра Јовановић, IVф, освојила је 5. место на републичком такмичењу из основа економије, одржаном у Економско-угоститељској школи „Слободан Минић“ у Аранђеловцу. Припремала ју је Емина Стојановић.



Милица Н. Пајић и Милица П. Пајић, IIIу2, освојиле су 9. место у конкуренцији 24 учесника на републичком такмичењу из куварства са практичном наставом, одржаном у Средњој школи „Светозар Милетић“ у Новом Саду.



Адам Обрадовић, ученик IIIу1, између 23 школе, освојио је 10. место из услуживања са практичном наставом.



Ученицима су подршку у Новом Саду пружили наставници Грозда Тошић и Саша Николић.



Теодора Ђокић, IVтт