Школски часопис
 
15.01.2018.
ДОБРОТА СЕ НАЛАЗИ У СРЦИМА ЉУДИ

Ученички парламент Економско-трговинске школе у свом досадашњем раду има низ хуманитарних акција, па смо у том духу и ове школске године прихватили идеју проф. Драгана Радоњића  да својом активношћу обрадујемо децу без родитељског старања. Данима су се у нашој школи прикупљали и правили пакетићи и доносиле играчке које су са поруком љубави и пажње упаковане и поклоњене другој деци.   Ученици и запослени у нашој школи учествовали су у овој акцији и због тога им се искрено захваљујемо.


Велики број ученика је имао жељу да се дружи са дечицом из Дома за децу без родитељског старања у Звечанској улици у Београду, али су тај доживљај могле да поделе само Невена Петровић и Андријана Нешовановић из руководства Парламента. Такође велику захвалност дугујемо и директорки Центра за социјални рад у Пожаревцу, Татјани Рајић, која се на молбу наше директорке одмах одазвала и омогућила превоз 60 пакетића до оних којима су били и намењени.


Дана 12. 1. 2018.год. доживели смо лепе тренутке дружећи се са децом  из Звечанске улице и сигурна сам да ће се ти тренуци уз помоћ свих нас поновити и у наредним годинама.


Жаклина Бранковић


Ученички парламент