Школски часопис
 
12.04.2017.
РАДИОНИЦЕ КОМЕРЦИЈАЛИСТИ-МАТУРАНТИ

 РАДИОНИЦЕ


у којима су учешће узели матуранти комерцијалисти


Ове школске 2016/2017. године тим од 5 ученица четвртог разреда, смер комерцијалиста, узео је учешће на две радионице на високо образовним институцијама у Београду. Тим су чиниле: Вукелић Марија, Јовановић Јелена, Јоловић Јелена, Милошевић Сара и Петрушић Милица.


Ради се о Факултету за примењени менаџмент, економију и финансије који је 23.12. 2016. одржао такмичење свих економских школа са територије Београда и околине. Матуранти су се након одлушаног предавања на тему „Вербална и невербална комуникација и њени пословни аспекти“ проф. др. Ђурђице Вукајловић, такмичили у решавању маркетиншких задатака и давању најкреативније идеје. Наш тим освојио је друго место и награђен је стипендијама на овом факултету.


Исти тим матуранткиња је 25.2.2017. године учествовао и у креативној радионици „Израда бизнис плана и ученичко предузетништво“ на Београдској банкарској академији. Након предавања проф. др Дејана Ерића и проф. др Светислава Пауновића, наше ученице су показале завидне резултате и добиле цертификат о похађању радионице.


На овакав начин, наши комерцијалисти су показали, да уколико им се побуди пажња на прави начин, могу бити јако креативни и иновативни, те им се захваљујемо на оствареном успеху.


Одељењски старешина


Мирјана Ђусић